Nederlands English

Totemdieren en de Medicijnspiraal

In februari 1997 kreeg ik van de dolfijnen op Hawaï de raad mijn sjamaan-zijn in de wereld te zetten. De school voor “Innerlijk Sjamanisme”. is daarvan het resultaat.

In deze school wordt gewerkt met persoonlijke totemdieren en –bomen volgens de medicijnspiraal. Er zijn 28 totemdieren, vier per chakra, in elke windrichting een. De vier totembomen staan in de vier windrichtingen en gaan met alle chakralagen mee.

In de uitgave “de totemdieren en de Medicijnspiraal” worden mijn totemdieren beschreven en de raadgevingen die daarbij horen. Het niveau van de chakra’s en de aard van de windrichting zijn een essentieel onderdeel van deze raadgevingen. Daarbij horen achtentwintig totemdierenkaarten. De volgende dieren zijn erin opgenomen, gegroepeerd naar chakra en windrichting:Met de uitgave van mijn persoonlijke medicijnspiraal maak ik tien jaar spiritueel leraarschap rond.
Het is de neerslag, zowel in woord als in beeld, van mijn weten in samenwerking met mijn totemdieren en gesteund door mijn gidsen, in verbondenheid met Al Wat Is.