Nederlands English

De 13 Wijze Maan(d)vrouwen

• Wil je tijd inruimen voor jezelf?
• Ben je nieuwsgierig naar de spirituele kracht in je dagelijkse leven?
• Wil je je laten inspireren door wijsheid uit de Indiaanse vrouwenoverlevering?
• Wil je je ervaringen delen met andere vrouwen in dezelfde levensfase?
• Wil je je eigen creatieve mogelijkheden uitdagen?
• Ben je je bewust van Boeddha’s uitgangspunt: ”Ik ben mijn eigen meester.”

Dan is deze training iets om jezelf cadeau te doen.
In deze training maak ik gebruik van de 13 archetypen door Jamie Sams beschreven in haar boek “The 13 original Clan mothers”. Deze door haar beschreven “Wijze Vrouwen” lopen parallel met de maanden van het jaar. Op elke trainingsavond (elke eerste dinsdagavond van de maand) maken we kennis met de Wijze Vrouw van die maand en wisselen we uit over de ervaringen van de vorige vrouw. In de daarop volgende maand verkennen we de energie van de nieuwe vrouw in ons dagelijkse leven.

Aanvang nieuwe groep: vanaf 2014 wordt deze training onder de titel ‘Vrouwenwijsheid aan de rivier’ verzorgd door Riet van Rooij.
Voor data: zie Jaartraining 13 Wijze Maan(d)vrouwen
Ook voor individuele consulten met een sjamanistische benadering van kinderwens, vruchtbaarheid(sproblemen), zwangerschap, verlies en leven met hart en ziel, zie de website van Riet van Rooij.
Deze beelden van de Maan(d)vrouwen zijn gemaakt tijdens mijn werken met de 13 Wijze Maan(d) vrouwen in 2000 en 2001. Zij zijn gemaakt van chamotte klei, gebakken en daarna gespoten met acryl. Hoogte ongeveer 30 cm.
12 foto’s en de bijbehorende teksten van Jamie Sams zijn te bestellen door € 15,- (+ € 2,25 verzendkosten) over te maken op giro 1680709 t.n.v. M.J.W Font Freide o.v.v. foto’s Wijze Maan(d) vrouwen .

PowerPoint presentatie van '13 wijze maandvrouwen en de lindelaan schilderijen'. Klik hier.