Nederlands English

Schilderijen

Spiritueel Vorm-geven.

Na een lange periode van aquarelleren, ben ik tijdens mijn spiritueel pad begonnen met het maken van mandala’s in gouache. Zij zijn te vinden onder de link Totemdieren.

Daarna heb ik de beelden van de Wijze Maan(d)vrouwen gemaakt van chamotteklei en geschilderd met acryl. Deze zijn te vinden in wordpres.com/riasschilderingen onder de link: Wijze Maan(d)vrouwen. Beelden

Toen ben ik overgestapt op olieverf en heb hierin nog een reeks schilderijen gemaakt van deze Wijze Maan(d)vrouwen. Zij zijn ook te vinden in wordpres.com/riasschilderingen onder de link: Wijze Maan(d)vrouwen. Schilderijen

Olieverf is daarna mijn inspiratiemiddel gebleven. Zeker nu ik gesteund wordt door de inspirerende lessen van Alexander Smit (schildercursusarnhem.nl). Zij zijn niet meer gebonden aan de thema’s van mijn spirituele school maar gebonden aan de inspiratie van mijn leven zelf.


Klik op een schilderij voor groter beeld.“Wil je een schilderij maken voor boven het bed van Vera en Zoë” was de verrassende vraag van mijn petekind Wilkin tijdens een etentje in Rotterdam. Wat erop moest werd aan de eettafel door Vera en Zoë zelf bedacht. Dit was het begin van de schilderijen reeks voor de kinderen van de familie. Zijzelf gaven aan wat erop moest komen.


Klik op een schilderij voor groter beeld.